0
Кошик порожній
0
ІГРОВИЙ ФОРУМ
0
Кошик порожній
0

Карткові настільні ігри

Топ продажів
Заміс від nastolka.com.ua Заміс
12+ років 2 - 4 чол 30+ хв
Заканчиваеться
Свінтус. Зомбі від nastolka.com.ua Свінтус. Зомбі
8+ років 2 - 10 чол 15 - 20 хв
Акционная цена
Свинтус 2.0 від nastolka.com.ua Свинтус 2.0
7+ років 2 - 10 чол 15 - 20 хв
Заканчиваеться
Домініон від nastolka.com.ua Домініон
14+ років 2 - 4 чол 30 - 45 хв
Рекомендуємо
Анна-детектив. Містеріум від nastolka.com.ua Анна-детектив. Містеріум
12+ років 2 - 7 чол 40 - 60 хв
Рекомендуємо
Піратські карти від nastolka.com.ua Піратські карти
7+ років 2 - 6 чол 20 - 30 хв
Новинка
Эврика Венус від nastolka.com.ua Эврика Венус
18+ років 3 - 6 чол 30+ хв
Новинка
Друдли (чорно-біла версія) від nastolka.com.ua Друдли (чорно-біла версія)
7+ років 2 - 10 чол 20 - 30 хв
Вобла від nastolka.com.ua Вобла
6+ років 3 - 6 чол 5 - 10 хв
Comparity Кіно від nastolka.com.ua Comparity Кіно
10+ років 2 - 5 чол 10 - 30 хв
Comparity Навколо світу від nastolka.com.ua Comparity Навколо світу
12+ років 2 - 60 чол 20 - 120 хв
Новинка
Доктор Лисеня від nastolka.com.ua Доктор Лисеня
4+ років 2 - 4 чол 10 - 40 хв
Thinkers 16+ років - Закінчи думку (рос.) від nastolka.com.ua Thinkers 16+ років - Закінчи думку (рос.)
16+ років 1 - 6 чол 60 - 180 хв
Йорж від nastolka.com.ua Йорж
18+ років 4 - 9 чол 30 - 40 хв
Conex від nastolka.com.ua Conex
8+ років 2 - 4 чол 15 - 20 хв
Тік Так Бумм: Вечірка від nastolka.com.ua Тік Так Бумм: Вечірка
12+ років 2 - 20 чол 30 - 60 хв
Нарабі від nastolka.com.ua Нарабі
10+ років 3 - 5 чол 10 - 5 хв
UNO UNO "Смайлики"
7+ років 2 - 7 чол 20 - 30 хв
Очистити фільтр
Ціна
Кількість гравців
Рівень складності
Час гри
Вік гравців
Яка гра
Виробник
Тема гри
Популярні серії ігор

Захоплюючі карткові настільні ігри

Настільні карткові ігри популярні в усьому світі. Вони бувають різними: з картами, з фішками, з кубиками, іноді це величезні коробки, а буває, що й зовсім маленькі і компактні скриньки, в яких зберігаються складові забави. Настільні ігри з картами входять в топ найпоширеніших.

Настільні карткові ігри: від азарту до науки

Такі забави дуже популярні для компанії. Адже вони допомагають людям краще пізнати один одного, розвивають згуртованість колективу, досить прикольні. Подобаються такі ігри дорослим і дітям. Подібні настолкі знайшли своє застосування в Україні і вже багато років поспіль радують своїх користувачів. Настільні карткові ігри у своєму складі обов'язково мають карти, які є основним елементом розваги. Саме на них намальовані головні послання і інформація. Більшість таких забав недорогі і доступні.

Такі іграшки Україні (та й в усьому світі) можна розділити на:

  • Класичні.
  • Сучасні.

А також слід сказати, що настільні карткові ігри бувають дорослі та дитячі. Вони називаються навчаючими, пригодницькими, азартними, історичними, фантастичними. Скільки варто придбати такі ігри, можна дізнатися, зайшовши в наш інтернет-магазин. Тут ви підберете різноманіття барвистих карткових ігор, які можна купити або замовити з доставкою.

Настільні ігри з картами: це не нудно!

Для багатьох карти асоціюються з чимось не дуже хорошим або з томно проведеними вечорами. Але це не так. Більшість сучасних ігор – це найкращі зразки світу розваг. Адже вони мають невелику вартість, завдяки недорогого матеріалу, вони зручні, з ними легко грати. Такі забави досить прості у використанні, тут немає дуже складних інструкцій. Крім цього, придбати гри зручно, тому що:

  • Ціна повністю відповідає якості. У більшості випадків це середній ціновий сегмент і відмінне матеріали, довговічність.
  • Їх можна брати з собою на природу, в дорогу, вони не займають багато місця.
  • Такі ігри розвивають мислення, логіку, підійдуть навіть для маленьких дітей.
  • Вони універсальні. Ними можуть грати, як 2 людини, так і велика компанія.

Якщо ви не знаєте, де купити гарні і сучасні ігри з картами, приходьте в наш магазин. Тут є розваги з кістками, з фішками: кожен знайде щось своє. У нас здійснюється доставка по Києву і цілій країні.

Якщо ви не дуже любите карткові ігри, саме час підшукати щось для себе. Адже сучасні іграшки – це не банальний «підкидний дурень», а захоплюючі «Еволюція», «Манчкін», «Кодові імена», «Сплячі королеви» і безліч інших. Пориньте у казковий світ ігрового карткового мистецтва. Подаруйте собі та своїм дітям гарний настрій, море позитиву та нових знань. Пам'ятайте, що настільні ігри – це хороший спосіб тримати мозок в напрузі, а пам'ять тренованої. Це – цікаво, захоплююче, цікаво і зовсім недорого.