0
Кошик порожній
0
ІГРОВИЙ ФОРУМ
0
Кошик порожній
0

Настільні військові ігри

Топ продажів
World of tanks rush (друге видання) від nastolka.com.ua World of tanks rush (друге видання)
10+ років 2 - 5 чол 30+ хв
Топ продажів
War Thunder: Облога від nastolka.com.ua War Thunder: Облога
10+ років 1 - 6 чол 60 - 90 хв
Топ продажів
Битва за Рокуган від nastolka.com.ua Битва за Рокуган
13+ років 2 - 5 чол 60 - 90 хв
Топ продажів
Колонізатори. Мореплавці (3-е рус. Изд., CATAN) від nastolka.com.ua Колонізатори. Мореплавці (3-е рус. Изд., CATAN)
10+ років 3 - 4 чол 60+ хв
Топ продажів
Колонізатори. Купці і варвари від nastolka.com.ua Колонізатори. Купці і варвари
10+ років 2 - 4 чол 60 - 120 хв
World of Tanks. Переможці від nastolka.com.ua World of Tanks. Переможці
5+ років 2 - 6 чол 15+ хв
World of Warships. Подарунковий набір від nastolka.com.ua World of Warships. Подарунковий набір
12+ років 3 - 16 чол 30 - 60 хв
Топ продажів
Морський Бій від nastolka.com.ua Морський Бій
6+ років 2 - 2 чол 15 - 30 хв
Відважні щури від nastolka.com.ua Відважні щури
7+ років 2 - 2 чол 15+ хв
Топ продажів
Ліс: легенда про Мантикору  від nastolka.com.ua Ліс: легенда про Мантикору
8+ років 1 - 4 чол 25 - 45 хв
Рекомендуємо
Пісня Льоду й Полум'я: Набір Пісня Льоду й Полум'я: Набір "Боєві топори Амберів"
14+ років 2 - 4 чол 45+ хв
Топ продажів
Адмірал від nastolka.com.ua Адмірал
10+ років 2 - 6 чол 60 - 90 хв
Рекомендуємо
Пісня Льоду й Полум'я: Набір Пісня Льоду й Полум'я: Набір "Берсерки Амберів"
14+ років 2 - 4 чол 45+ хв
Очистити фільтр
Ціна
Кількість гравців
Рівень складності
Час гри
Вік гравців
Яка гра
Виробник
Тема гри
Популярні серії ігор

Відчуйте себе полководцем у військових настільних іграх

Ласкаво просимо в розділ військово-тактичних настільних ігор ! Тут представлені кращі видання на російською мовою. Більшість з них, це стратегії , які демонструють локальні конфлікти і історичні події. Альтернативою їм виступають військові настільні ігри , чиї події розгортаються в глибинах незвіданого космосу або на невідомих землях фентезійних світів. З подібного асортименту, легко підібрати цікавий варіант для дитини або компанії ваших друзів. Вперед, до нових завоювань!

Що являють собою настільні ігри військової тематики?

Військові настолки (варгейм) тип логічних настільних боїв з елементами тактичного сюжету. Їх метою є створення правдоподібною імітації глобальних битв. Для повноти картини, деякі з них поставляються з барвистими слайдами , на яких детально зображені вигадані і реальні баталії всіляких військ і відважних піхотинців.

Першими військовими настільними іграми по праву слід вважати шахи і шашки. Крім того, до них слід також віднести Редз і всі різновиди настолок, де присутні фішки і кубик. Всі ці варіанти зі стовідсотковою впевненістю можна назвати настільною грою військової тематики , оскільки в кожній з них розгортається своєрідне бій.

Різноманітність пропозицій військових настільних ігор

Замовити кращі військово-тактичні настільні ігри по самим прийнятними цінами можливо в нашому магазині. Тут ви знайдете захоплюючі варгейми наступних категорій:

  • карткові;
  • настільні рішення з барвистими слайдами;
  • настільно-друковані варгейми.

Крім цього, підібрати підходящий варіант ми пропонуємо, використовуючи таку класифікацію ігор:

  1. Вид битви: повітряні, морські, польові та космічні.
  2. Тип подій: історичні або фентезійних.
  3. За масштабністю баталій:
    • тактичний рівень;
    • стратегічний рівень;
    • операційний рівень;
    • велика стратегія;
  4. За характеристикою історичної епохи: стародавній світ, середньовіччя, епоха відродження, світові війни.

Переваги варгеймов

Купити недорого військову настільну гру, дозволить вам реалізувати низку базових потреб:

  • бурхливе спілкування з друзями;
  • відкриття нових сюжетів;
  • колекціонування;
  • аналітичне мислення;

Крім того, кожен охочий зможе проявити себе в художньому плані, оскільки деякі з видань, пропонують прикрасити декорації боїв самостійно.

У нас ви можете замовити вподобану гру, і ми доставимо її в будь-яке місто України: Київ , Ужгород, Суми, Харків , Полтава, Одеса і т.д. На всі запитання щодо вибору, цін, сюжету, і типу гри, відповість наш консультант по наведеним вище телефону.