0
Кошик порожній
0
ІГРОВИЙ ФОРУМ
0
Кошик порожній
0

Новинки

Новинка
Енігма. Код Хаосу від nastolka.com.ua Енігма. Код Хаосу
14+ років 1 - 5 чол 20 - 40 хв
Новинка
Шлях героя. Чудовиська та поплічники від nastolka.com.ua Шлях героя. Чудовиська та поплічники
14+ років 1 - 5 чол 60 - 120 хв
Новинка
Шлях героя. Біси та фамільяри від nastolka.com.ua Шлях героя. Біси та фамільяри
14+ років 1 - 4 чол 60 - 120 хв
Новинка
Маятник від nastolka.com.ua Маятник
14+ років 1 - 5 чол 60 - 90 хв
Новинка
Кемет. Сет (дополнение) від nastolka.com.ua Кемет. Сет (дополнение)
14+ років 3 - 6 чол 90 - 120 хв
Новинка
Келюс 1303 від nastolka.com.ua Келюс 1303
12+ років 1 - 5 чол 40 - 80 хв
Новинка
Скриня війни від nastolka.com.ua Скриня війни
14+ років 2 - 4 чол 25 - 30 хв
Новинка
Страждаюче Середньовіччя від nastolka.com.ua Страждаюче Середньовіччя
18+ років 3 - 6 чол 20 - 30 хв
Новинка
Вотергейт від nastolka.com.ua Вотергейт
14+ років 2 - 2 чол 30 - 60 хв
Новинка
Дай відповідь за п'ять секунд. Без цензури від nastolka.com.ua Дай відповідь за п'ять секунд. Без цензури
18+ років 3 - 6 чол 20 - 40 хв
Новинка
Епічні сутички бойових магів: Крутагідон  від nastolka.com.ua Епічні сутички бойових магів: Крутагідон
18+ років 2 - 5 чол 30 - 60 хв
Новинка
Цивілізація Сіда Майера: Терра Інкогніта  від nastolka.com.ua Цивілізація Сіда Майера: Терра Інкогніта
15+ років 2 - 5 чол 120 - 180 хв
Новинка
Форсаж лінивців  від nastolka.com.ua Форсаж лінивців
5+ років 2 - 5 чол 60 - 120 хв
Новинка
Паранормальний детектив від nastolka.com.ua Паранормальний детектив
18+ років 2 - 6 чол 45 - 60 хв
Новинка
Маєтки божевілля: Вулиці Аркхему  від nastolka.com.ua Маєтки божевілля: Вулиці Аркхему
14+ років 1 - 5 чол 120 - 180 хв
Новинка
Нерозкрита справа Шерлока Холмса  від nastolka.com.ua Нерозкрита справа Шерлока Холмса
13+ років 1 - 8 чол 90 - 120 хв
Новинка
Місце злочину: Таємниці Редвью (доповнення)  від nastolka.com.ua Місце злочину: Таємниці Редвью (доповнення)
12+ років 1 - 4 чол 60 - 90 хв
Новинка
Детективні хроніки: Букет в багряних тонах  від nastolka.com.ua Детективні хроніки: Букет в багряних тонах
13+ років 1 - 6 чол 60 - 120 хв
Очистити фільтр
Ціна
Кількість гравців
Рівень складності
Час гри
Вік гравців
Яка гра
Виробник
Тема гри
Популярні серії ігор

Настільні ігри-новинки: весело, цікаво, пізнавально

Новинки настільні ігри стають все популярнішими, і це не може не радувати. Адже пограти – це тільки привід, щоб зібратися разом і весело провести час. І якщо раніше дозвілля обмежувалося усім відомими лото, доміно і шахами, сьогодні світ настолок настільки різноманітний, що можна з легкістю підібрати розвагу для будь-якої компанії і на будь-яку вікову категорію. Крім того, важливо враховувати тематику, щоб кожен, хто зібрався за столом, був зацікавлений і захоплений. Настільні ігри-новинки 2018 і 2019 року встигли завоювати серця багатьох гравців.

Як обрати?

Найновіші настільні ігри цікаві, у них, як правило, захоплюючий сюжет. Але як вибрати настолку, яка б підійшла всім? На жаль, такої, напевно, не існує. Та й уподобання у кожного свої. Комусь подобаються логічні шаради, хтось віддає перевагу інтелектуальним чи економічним іграм. Вибір настільки різноманітний, що легко розгубитися. Тому, перш ніж купити настолку, потрібно врахувати кілька важливих факторів.

Варто відразу зазначити, що немає певної класифікації настолок, кожен виробник і продавець самостійно здійснює розподіл їх на категорії. В основному, можна зустріти такі:

  • дитячі;
  • ходилки;
  • економічні;
  • логічні;
  • творчі;
  • сімейні;
  • для великих компаній;
  • на двох і деякі інші.

Також обов'язково варто враховувати вік гравців. Категорія, до якої належить настолка, зазвичай вказується на коробці. Наприклад, 3+ означає, що така гра підійде для дітей, які досягли 3-х річного віку.

Інші критерії, за якими потрібно обирати настільні ігри-новинки в Києві:

  • кількість гравців;
  • тривалість партії;
  • особливості оточення (сторонній шум може заважати);
  • складність.

Найпопулярніші новинки

Головний критерій, за яким повинні обиратися кращі нові настільні ігри – особисті переваги. Зазвичай на коробці можна прочитати правила гри і скласти враження про сюжет. Якщо це гра для малюка, неодмінно враховують його вік. Для дорослої компанії головне – захоплюючий сюжет.

Нові ігри настільні з'являються щодня. Дуже складно не заплутатися в різноманітті. Ми склали для вас рейтинг найпопулярніших новинок.

«Соображарій два»

Продовження нашумілої гри «Соображарій». Такі настільні ігри-новинки дуже цікаві, в них із задоволенням зіграють як дорослі, так і діти. Розрахована на вікову категорію 7 +. Суть в тому, що потрібно проходити раунди. Вони короткі, і припускають «ворушіння мізками», тобто кожен гравець повинен максимально швидко знайти необхідне рішення. Неважливо, правильну відповідь чи ні, головне, щоб вона була нестандартною.

На відміну від першої версії іграшки, ця трохи розширена. Сюди додані деякі нові захоплюючі завдання. Правила, як і в першому варіанті, прості. З такою «настілкою» будь-яка вечірка стане ще більш веселою і радісною.

«Каркасон 2019»

Дуже цікава і захоплююча «настілка», в якій необхідно розвивати території. Гравець виступає в ролі феодала. Йому належить досліджувати навколишні землі, завойовувати їх, будувати цілі міста. Головна мета – скласти карту князівства. Після чого ваші піддані відправляться по цих землях, щоб принести додаткові виграшні очки. Навіть, якщо комусь здається, що він перевершує за результатами інших гравців, не варто заздалегідь спокушатися. Підсумок визначає загальна, остаточна кількість балів.

Скажи, якщо зможеш

Абсолютна новинка. Хоча сюжет звичний – відгадувати і показувати слова. Але ця іграшка стала новим віянням. Правила прості. Гравець тягне картку, на якій написана фраза. Її необхідно вимовити. Що тут складного? Справа в тому, що завдання ускладнюється спеціальними загубниками, через які гравець не зможе закрити рот, а його мова буде перетворена до невпізнання. Дуже смішно і захоплююче. Така іграшка нікого не залишить байдужим.

Підозрюваний

Логічна «настілка», яка подарує море позитивних емоцій і найкращі враження. Ця гра відноситься до категорії корпоративних. Підійде для компаній, в яких люблять суперечки і проявляють майстерність дедукції. Ведучий дає підказки, а групи гравців повинні по ним відгадати все. Наприклад, хто неодмінно виживе під час зомбі-апокаліпсису, але плаче, як останній романтик, за переглядом мелодрам?

Я ніколи не

Карткова захоплююча гра, яка змусить відкрити всі секрети присутніх. Суть проста. Гравець тягне картку і читає, що на ній написано. Наприклад, я ніколи не ... фотографувався голим. Решта гравців повинні погодиться або не погодитися з твердженням. Ті, хто не згодні, відпиває зі свого келиха. Після чого гравець відкриває правду і пояснює свої дії.

«Огірочок Рік»

«Настілка» створена за мотивами однойменного мультсеріалу. Один з гравців бере на себе роль Огірочка Ріка. Його головне завдання – втекти з бази. Другий гравець – шпигун, лідер угруповання Ягуара. Дії розвиваються завдяки ходам, які визначаються кубиками.

«Жах Аркхем. Жах Данвіч»

Гра доповнена, тепер у неї є нові можливості. Оновлені листи сищиків, древніх, нові монстри, додаткові ігрові поля (село Данвіч), нові карти (цілих 300), місії та завдання Любителі попередньої «настілки» напевно оцінять цю та з радістю пройдуть нові випробування. До речі, розрахована «настілка» на 8 осіб, так що вашій компанії нудьгувати не доведеться!

«Монополія. Рік і Морті»

Відноситься до категорії «Настільні ігри-новинки 2019 року». «Настілка» поєднує тематику популярної і всіма відомої гри «Монополії», а також тематику мультяшного серіалу. Правила практично не змінилися, гравцям належить переміщатися по полю, купувати і продавати вулиці, а також будови. Виграш залишиться у того, хто не позбудеться всіх грошей.

Особливість іграшки в тому, що замість будинків і готелів купувати доведеться гублю-коробки і флубл-ходулі. Так, і ще замість звичайних грошей всі маніпуляції проводяться за допомогою шмекелів.

Де придбати?

Настільні ігри-новинки купити можна в нашому інтернет-магазині. У каталозі представлений широкий вибір популярних настолок, які підійдуть для різних компаній. Всі вони цікаві, захоплюючі. Щоб найновіші настільні ігри купити, достатньо оформити онлайн замовлення на нашому сайті, сформувавши кошик.