0
Кошик порожній
0
ІГРОВИЙ ФОРУМ
0
Кошик порожній
0

Новинки

Новинка
Села від nastolka.com.ua Села
10+ років 1 - 5 чол 40 - 60 хв
Новинка
Найжахливіша людина від nastolka.com.ua Найжахливіша людина
18+ років 3 - 6 чол 10 - 20 хв
Новинка
За Бортом Доповнення (Видання 2021) від nastolka.com.ua За Бортом Доповнення (Видання 2021)
18+ років 4 - 8 чол 40 - 60 хв
Новинка
Зомбіцід. Друга редакція від nastolka.com.ua Зомбіцід. Друга редакція
18+ років 1 - 6 чол 60 - 120 хв
Новинка
Зоопарк Нью-Йорка від nastolka.com.ua Зоопарк Нью-Йорка
10+ років 1 - 5 чол 30 - 60 хв
Новинка
Заміс: Культурний шок від nastolka.com.ua Заміс: Культурний шок
12+ років 2 - 2 чол 30 - 45 хв
Рекомендуємо
$екс Печиво від nastolka.com.ua $екс Печиво
18+ років 2 - 2 чол 20 - 200 хв
Новинка
Гра для пари Гра для пари "Need .."
18+ років 2 - 2 чол 120+ хв
Новинка
Зомбі в будинку: Зараження. Мисливець від nastolka.com.ua Зомбі в будинку: Зараження. Мисливець
12+ років 2 - 5 чол 40 - 60 хв
Новинка
Погоня за Погоня за "Авророю": Набір "Мутанти"
13+ років 1 - 4 чол 60 - 120 хв
Новинка
Бенг! Озброєний і небезпечний від nastolka.com.ua Бенг! Озброєний і небезпечний
12+ років 4 - 7 чол 20 - 40 хв
Новинка
Crime Zoom: Нічний постріл від nastolka.com.ua Crime Zoom: Нічний постріл
18+ років 1 - 6 чол 30 - 60 хв
Новинка
Судний день: проект «Чистилище» від nastolka.com.ua Судний день: проект «Чистилище»
10+ років 4 - 16 чол 30 - 120 хв
Новинка
Штиль від nastolka.com.ua Штиль
8+ років 1 - 5 чол 20 - 30 хв
Новинка
Палео: Жахливі птиці від nastolka.com.ua Палео: Жахливі птиці
10+ років 2 - 4 чол 40 - 60 хв
Новинка
Палео від nastolka.com.ua Палео
10+ років 2 - 4 чол 45 - 60 хв
Новинка
Каркассон: Big Box від nastolka.com.ua Каркассон: Big Box
7+ років 2 - 6 чол 30 - 60 хв
Очистити фільтр
Ціна
Кількість гравців
Рівень складності
Час гри
Вік гравців
Яка гра
Виробник
Тема гри
Популярні серії ігор

Настільні ігри-новинки: весело, цікаво, пізнавально

Новинки настільні ігри стають все популярнішими, і це не може не радувати. Адже пограти – це тільки привід, щоб зібратися разом і весело провести час. І якщо раніше дозвілля обмежувалося усім відомими лото, доміно і шахами, сьогодні світ настолок настільки різноманітний, що можна з легкістю підібрати розвагу для будь-якої компанії і на будь-яку вікову категорію. Крім того, важливо враховувати тематику, щоб кожен, хто зібрався за столом, був зацікавлений і захоплений. Настільні ігри-новинки 2018 і 2019 року встигли завоювати серця багатьох гравців.

Як обрати?

Найновіші настільні ігри цікаві, у них, як правило, захоплюючий сюжет. Але як вибрати настолку, яка б підійшла всім? На жаль, такої, напевно, не існує. Та й уподобання у кожного свої. Комусь подобаються логічні шаради, хтось віддає перевагу інтелектуальним чи економічним іграм. Вибір настільки різноманітний, що легко розгубитися. Тому, перш ніж купити настолку, потрібно врахувати кілька важливих факторів.

Варто відразу зазначити, що немає певної класифікації настолок, кожен виробник і продавець самостійно здійснює розподіл їх на категорії. В основному, можна зустріти такі:

  • дитячі;
  • ходилки;
  • економічні;
  • логічні;
  • творчі;
  • сімейні;
  • для великих компаній;
  • на двох і деякі інші.

Також обов'язково варто враховувати вік гравців. Категорія, до якої належить настолка, зазвичай вказується на коробці. Наприклад, 3+ означає, що така гра підійде для дітей, які досягли 3-х річного віку.

Інші критерії, за якими потрібно обирати настільні ігри-новинки в Києві:

  • кількість гравців;
  • тривалість партії;
  • особливості оточення (сторонній шум може заважати);
  • складність.

Найпопулярніші новинки

Головний критерій, за яким повинні обиратися кращі нові настільні ігри – особисті переваги. Зазвичай на коробці можна прочитати правила гри і скласти враження про сюжет. Якщо це гра для малюка, неодмінно враховують його вік. Для дорослої компанії головне – захоплюючий сюжет.

Нові ігри настільні з'являються щодня. Дуже складно не заплутатися в різноманітті. Ми склали для вас рейтинг найпопулярніших новинок.

«Соображарій два»

Продовження нашумілої гри «Соображарій». Такі настільні ігри-новинки дуже цікаві, в них із задоволенням зіграють як дорослі, так і діти. Розрахована на вікову категорію 7 +. Суть в тому, що потрібно проходити раунди. Вони короткі, і припускають «ворушіння мізками», тобто кожен гравець повинен максимально швидко знайти необхідне рішення. Неважливо, правильну відповідь чи ні, головне, щоб вона була нестандартною.

На відміну від першої версії іграшки, ця трохи розширена. Сюди додані деякі нові захоплюючі завдання. Правила, як і в першому варіанті, прості. З такою «настілкою» будь-яка вечірка стане ще більш веселою і радісною.

«Каркасон 2019»

Дуже цікава і захоплююча «настілка», в якій необхідно розвивати території. Гравець виступає в ролі феодала. Йому належить досліджувати навколишні землі, завойовувати їх, будувати цілі міста. Головна мета – скласти карту князівства. Після чого ваші піддані відправляться по цих землях, щоб принести додаткові виграшні очки. Навіть, якщо комусь здається, що він перевершує за результатами інших гравців, не варто заздалегідь спокушатися. Підсумок визначає загальна, остаточна кількість балів.

Скажи, якщо зможеш

Абсолютна новинка. Хоча сюжет звичний – відгадувати і показувати слова. Але ця іграшка стала новим віянням. Правила прості. Гравець тягне картку, на якій написана фраза. Її необхідно вимовити. Що тут складного? Справа в тому, що завдання ускладнюється спеціальними загубниками, через які гравець не зможе закрити рот, а його мова буде перетворена до невпізнання. Дуже смішно і захоплююче. Така іграшка нікого не залишить байдужим.

Підозрюваний

Логічна «настілка», яка подарує море позитивних емоцій і найкращі враження. Ця гра відноситься до категорії корпоративних. Підійде для компаній, в яких люблять суперечки і проявляють майстерність дедукції. Ведучий дає підказки, а групи гравців повинні по ним відгадати все. Наприклад, хто неодмінно виживе під час зомбі-апокаліпсису, але плаче, як останній романтик, за переглядом мелодрам?

Я ніколи не

Карткова захоплююча гра, яка змусить відкрити всі секрети присутніх. Суть проста. Гравець тягне картку і читає, що на ній написано. Наприклад, я ніколи не ... фотографувався голим. Решта гравців повинні погодиться або не погодитися з твердженням. Ті, хто не згодні, відпиває зі свого келиха. Після чого гравець відкриває правду і пояснює свої дії.

«Огірочок Рік»

«Настілка» створена за мотивами однойменного мультсеріалу. Один з гравців бере на себе роль Огірочка Ріка. Його головне завдання – втекти з бази. Другий гравець – шпигун, лідер угруповання Ягуара. Дії розвиваються завдяки ходам, які визначаються кубиками.

«Жах Аркхем. Жах Данвіч»

Гра доповнена, тепер у неї є нові можливості. Оновлені листи сищиків, древніх, нові монстри, додаткові ігрові поля (село Данвіч), нові карти (цілих 300), місії та завдання Любителі попередньої «настілки» напевно оцінять цю та з радістю пройдуть нові випробування. До речі, розрахована «настілка» на 8 осіб, так що вашій компанії нудьгувати не доведеться!

«Монополія. Рік і Морті»

Відноситься до категорії «Настільні ігри-новинки 2019 року». «Настілка» поєднує тематику популярної і всіма відомої гри «Монополії», а також тематику мультяшного серіалу. Правила практично не змінилися, гравцям належить переміщатися по полю, купувати і продавати вулиці, а також будови. Виграш залишиться у того, хто не позбудеться всіх грошей.

Особливість іграшки в тому, що замість будинків і готелів купувати доведеться гублю-коробки і флубл-ходулі. Так, і ще замість звичайних грошей всі маніпуляції проводяться за допомогою шмекелів.

Де придбати?

Настільні ігри-новинки купити можна в нашому інтернет-магазині. У каталозі представлений широкий вибір популярних настолок, які підійдуть для різних компаній. Всі вони цікаві, захоплюючі. Щоб найновіші настільні ігри купити, достатньо оформити онлайн замовлення на нашому сайті, сформувавши кошик.