0
Кошик порожній
0
ІГРОВИЙ ФОРУМ
0
Кошик порожній
0

Настільні ігри ходилки, бродилки

Рекомендуємо
Страшні казки від nastolka.com.ua Страшні казки
14+ років 2 - 4 чол 30+ хв
Топ продажів
Крагморта від nastolka.com.ua Крагморта
8+ років 2 - 8 чол 40+ хв
Скидка
Runebound. Третя редакція від nastolka.com.ua Runebound. Третя редакція
14+ років 2 - 4 чол 120 - 180 хв
Вулкан від nastolka.com.ua Вулкан
10+ років 2 - 6 чол 30 - 60 хв
Буратіно від nastolka.com.ua Буратіно
5+ років 2 - 6 чол 10 - 20 хв
Новинка
Бачиш білку? від nastolka.com.ua Бачиш білку?
3+ років 2 - 4 чол 10 - 40 хв
Макроскоп від nastolka.com.ua Макроскоп
6+ років 2 - 6 чол 20 - 30 хв
Увага! Розшук! (Wanted!)  від nastolka.com.ua Увага! Розшук! (Wanted!)
7+ років 3 - 5 чол 20 - 35 хв
Новинка
Бобот від nastolka.com.ua Бобот
10+ років 2 - 4 чол 30 - 90 хв
Топ продажів
Манчкін 9: Пранк юрського періоду від nastolka.com.ua Манчкін 9: Пранк юрського періоду
12+ років 3 - 6 чол 30 - 60 хв
Скидка
Каркассон 2019 від nastolka.com.ua Каркассон 2019
7+ років 2 - 5 чол 35 - 60 хв
Сирний край від nastolka.com.ua Сирний край
4+ років 2 - 4 чол 20 - 30 хв
Септікон від nastolka.com.ua Септікон
10+ років 2 - 2 чол 30 - 30 хв
НЛО Фермер від nastolka.com.ua НЛО Фермер
6+ років 2 - 6 чол 30 - 40 хв
World of Warships. Подарунковий набір від nastolka.com.ua World of Warships. Подарунковий набір
12+ років 3 - 16 чол 30 - 60 хв
Descent. Маєток Круків від nastolka.com.ua Descent. Маєток Круків
14+ років 2 - 5 чол 120+ хв
Очистити фільтр
Ціна
Кількість гравців
Рівень складності
Час гри
Вік гравців
Яка гра
Виробник
Тема гри
Популярні серії ігор

Цікаві настільні ігри для любителів пригод

Сучасний світ сповнений екстриму і розваг. Але часто люди забувають про елементарне спілкуванні. Вирішити цю проблему допоможуть настільні ходилки-дії . Це хороший спосіб проводити час з користю для дітей і для дорослих . Такі забави дуже популярні , вони входять в топ найпоширеніших розваг. Настільні ігри дії відомі вже багато років поспіль і є одними з найстаріших на ринку.

Настільні ігри ходилки та їх типи

Є величезна кількість таких іграшок. Асортимент досить широкий, але в більшості випадків вони вельми прикольні, а їх вартість доступна. Настільні ігри ходилки радували ще наших мам і бабусь, а в сучасному світі просто знайшли іншу, більш досконалу форму. Настільні ігри бродилки можна умовно розділити на кілька видів:

  • Фентезі – мають цікавий, захоплюючий сюжет з елементами нереальних вигаданих героїв і подій.
  • Історичні – відтворюють якийсь знаменна подія, розповідають про реальних фактах. Вони дуже пізнавальними.
  • Adventure – тут гравець потрапляє в дивний світ захоплюючих подій і подорожей, може подолати різні труднощі і потрапляти в самі непередбачені ситуації.
  • Тематичні настільні ігри ходилки – тут, швидше за все, будуть присутні герої з мультфільмів казок, історій. Більшість таких ігор призначені для дітей. Вони добрі, яскраві і барвисті.

Ринок України пропонує величезну кількість таких забав. Це іграшки з кубиком, з фішками, з величезною кількістю складових, дорогі, бюджетні. Наш інтернет-магазин має тільки кращі зразки таких ігор. Їх різноманітність збільшується з кожним роком і кожен знайде щось для себе.

Як вибрати настільні ігри бродилки

Наш магазин має безліч класних настільних ігор. Але, щоб вони дійсно були корисними, їх слід правильно підібрати:

  • Завжди вибирайте ігри за віком. А також дивіться на те, кому вони призначені: хлопчикам, дівчаткам, молоді.
  • Велика коробка – ще не означає цікава гра. Читайте «склад» іграшки, її наповнення. Воно повинно бути як можна більш розширеним. Так забава буде дійсно захоплюючою.
  • Перш, ніж купити таку іграшку, дізнайтеся інтереси Вашої дитини або компанії, для якої вона потрібна.
  • Перед покупкою тематичних настільних ігор, поцікавтеся героями і головними персонажами такої розваги. Адже від цього може залежати принцип користування і сюжету.

Ціна на такі настільні розваги зазвичай невисока. У нас можна замовити ходилки з доставкою з Києву або будь-яку іншу точку країни. А також дешево придбати різні типи бродилок. Це просто і корисно. Адже настільні ігри для любителів пригод – це спосіб розслабитися, відчути себе мандрівником, отримати незабутні емоції. Причому, це недорого і доступно кожному.