0
Кошик порожній
0
ІГРОВИЙ ФОРУМ
0
Кошик порожній
0

Настільні ігри ходилки, бродилки

Топ продажів
Крагморта від nastolka.com.ua Крагморта
8+ років 2 - 8 чол 40+ хв
Пандемія: на межі від nastolka.com.ua Пандемія: на межі
10+ років 2 - 5 чол 45+ хв
Топ продажів
Манчкін від nastolka.com.ua Манчкін
12+ років 3 - 6 чол 30 - 90 хв
Топ продажів
Жах Аркхему. Третя редакція від nastolka.com.ua Жах Аркхему. Третя редакція
14+ років 1 - 6 чол 120 - 180 хв
Топ продажів
Вибухові кошенята 18+ від nastolka.com.ua Вибухові кошенята 18+
18+ років 2 - 5 чол 15+ хв
Рекомендуємо
Зомбіцид: Вульфсбург від nastolka.com.ua Зомбіцид: Вульфсбург
13+ років 1 - 10 чол 60 - 90 хв
Тераформування Марса (укр.версія) від nastolka.com.ua Тераформування Марса (укр.версія)
12+ років 1 - 5 чол 120 - 180 хв
Топ продажів
Манчкін Зомбі від nastolka.com.ua Манчкін Зомбі
12+ років 3 - 6 чол 30+ хв
Новинка
Каркассон 2019 від nastolka.com.ua Каркассон 2019
7+ років 2 - 5 чол 35 - 60 хв
Топ продажів
Гноми-шкідники з доповненням - Делюкс! від nastolka.com.ua Гноми-шкідники з доповненням - Делюкс!
8+ років 3 - 10 чол 30 - 45 хв
Підступний лис від nastolka.com.ua Підступний лис
5+ років 2 - 4 чол 20+ хв
Топ продажів
Терра Містика від nastolka.com.ua Терра Містика
12+ років 2 - 5 чол 60 - 150 хв
Топ продажів
Каркассон. Сафарі від nastolka.com.ua Каркассон. Сафарі
8+ років 2 - 5 чол 30 - 60 хв
Рекомендуємо
Підкорення Марса (Укр.) від nastolka.com.ua Підкорення Марса (Укр.)
12+ років 1 - 5 чол 120 - 180 хв
Новинка
Відьмак від nastolka.com.ua Відьмак
18+ років 2 - 4 чол 60 - 120 хв
Новинка
Двір чудес від nastolka.com.ua Двір чудес
10+ років 2 - 5 чол 45 - 60 хв
О Мишах і Тайнах від nastolka.com.ua О Мишах і Тайнах
7+ років 1 - 4 чол 60 - 120 хв
Очистити фільтр
Ціна
Кількість гравців
Рівень складності
Час гри
Вік гравців
Яка гра
Виробник
Тема гри
Популярні серії ігор

Цікаві настільні ігри для любителів пригод

Сучасний світ сповнений екстриму і розваг. Але часто люди забувають про елементарне спілкуванні. Вирішити цю проблему допоможуть настільні ходилки-дії . Це хороший спосіб проводити час з користю для дітей і для дорослих . Такі забави дуже популярні , вони входять в топ найпоширеніших розваг. Настільні ігри дії відомі вже багато років поспіль і є одними з найстаріших на ринку.

Настільні ігри ходилки та їх типи

Є величезна кількість таких іграшок. Асортимент досить широкий, але в більшості випадків вони вельми прикольні, а їх вартість доступна. Настільні ігри ходилки радували ще наших мам і бабусь, а в сучасному світі просто знайшли іншу, більш досконалу форму. Настільні ігри бродилки можна умовно розділити на кілька видів:

  • Фентезі – мають цікавий, захоплюючий сюжет з елементами нереальних вигаданих героїв і подій.
  • Історичні – відтворюють якийсь знаменна подія, розповідають про реальних фактах. Вони дуже пізнавальними.
  • Adventure – тут гравець потрапляє в дивний світ захоплюючих подій і подорожей, може подолати різні труднощі і потрапляти в самі непередбачені ситуації.
  • Тематичні настільні ігри ходилки – тут, швидше за все, будуть присутні герої з мультфільмів казок, історій. Більшість таких ігор призначені для дітей. Вони добрі, яскраві і барвисті.

Ринок України пропонує величезну кількість таких забав. Це іграшки з кубиком, з фішками, з величезною кількістю складових, дорогі, бюджетні. Наш інтернет-магазин має тільки кращі зразки таких ігор. Їх різноманітність збільшується з кожним роком і кожен знайде щось для себе.

Як вибрати настільні ігри бродилки

Наш магазин має безліч класних настільних ігор. Але, щоб вони дійсно були корисними, їх слід правильно підібрати:

  • Завжди вибирайте ігри за віком. А також дивіться на те, кому вони призначені: хлопчикам, дівчаткам, молоді.
  • Велика коробка – ще не означає цікава гра. Читайте «склад» іграшки, її наповнення. Воно повинно бути як можна більш розширеним. Так забава буде дійсно захоплюючою.
  • Перш, ніж купити таку іграшку, дізнайтеся інтереси Вашої дитини або компанії, для якої вона потрібна.
  • Перед покупкою тематичних настільних ігор, поцікавтеся героями і головними персонажами такої розваги. Адже від цього може залежати принцип користування і сюжету.

Ціна на такі настільні розваги зазвичай невисока. У нас можна замовити ходилки з доставкою з Києву або будь-яку іншу точку країни. А також дешево придбати різні типи бродилок. Це просто і корисно. Адже настільні ігри для любителів пригод – це спосіб розслабитися, відчути себе мандрівником, отримати незабутні емоції. Причому, це недорого і доступно кожному.