0
Кошик порожній
0
ІГРОВИЙ ФОРУМ
0
Кошик порожній
0

Настільні ігри ходилки, бродилки

Пандемія: на межі від nastolka.com.ua Пандемія: на межі
10+ років 2 - 5 чол 45+ хв
Топ продажів
Крагморта від nastolka.com.ua Крагморта
8+ років 2 - 8 чол 40+ хв
Топ продажів
Starfinder. Ігрове поле Starfinder. Ігрове поле "Відкритий космос"
16+ років 2 - 5 чол 60+ хв
Рекомендуємо
Страшні казки від nastolka.com.ua Страшні казки
14+ років 2 - 4 чол 30+ хв
Топ продажів
Starfinder. Інцидент на станції Авессалом від nastolka.com.ua Starfinder. Інцидент на станції Авессалом
16+ років 2 - 5 чол 60+ хв
Паровий Осел від nastolka.com.ua Паровий Осел
14+ років 2 - 4 чол 30 - 60 хв
Новинка
Бенг! Шоу Дикого Заходу  від nastolka.com.ua Бенг! Шоу Дикого Заходу
8+ років 3 - 8 чол 15 - 30 хв
Новинка
Бенг! Озброєний і небезпечний від nastolka.com.ua Бенг! Озброєний і небезпечний
12+ років 4 - 7 чол 20 - 40 хв
Рекомендуємо
Таверна Таверна "Червоний Дракон"
18+ років 2 - 4 чол 30 - 60 хв
Рекомендуємо
Зомбіцид: Вульфсбург від nastolka.com.ua Зомбіцид: Вульфсбург
13+ років 1 - 10 чол 60 - 90 хв
Новинка
Вибухові кошенята 18+ від nastolka.com.ua Вибухові кошенята 18+
18+ років 2 - 5 чол 15+ хв
Топ продажів
Манчкін Квест від nastolka.com.ua Манчкін Квест
12+ років 2 - 4 чол 90+ хв
Тераформування Марса (укр.версія) від nastolka.com.ua Тераформування Марса (укр.версія)
12+ років 1 - 5 чол 120 - 180 хв
Топ продажів
Метро 2033. 2-е видання від nastolka.com.ua Метро 2033. 2-е видання
16+ років 2 - 6 чол 60 - 90 хв
Новинка
Каркассон 2019 від nastolka.com.ua Каркассон 2019
7+ років 2 - 5 чол 35 - 60 хв
Новинка
Каркассон: Таверни і собори від nastolka.com.ua Каркассон: Таверни і собори
7+ років 2 - 6 чол 40+ хв
Топ продажів
Блеф-Паті від nastolka.com.ua Блеф-Паті
10+ років 4 - 50 чол 120 - 180 хв
Очистити фільтр
Ціна
Кількість гравців
Рівень складності
Час гри
Вік гравців
Яка гра
Виробник
Тема гри
Популярні серії ігор

Цікаві настільні ігри для любителів пригод

Сучасний світ сповнений екстриму і розваг. Але часто люди забувають про елементарне спілкуванні. Вирішити цю проблему допоможуть настільні ходилки-дії . Це хороший спосіб проводити час з користю для дітей і для дорослих . Такі забави дуже популярні , вони входять в топ найпоширеніших розваг. Настільні ігри дії відомі вже багато років поспіль і є одними з найстаріших на ринку.

Настільні ігри ходилки та їх типи

Є величезна кількість таких іграшок. Асортимент досить широкий, але в більшості випадків вони вельми прикольні, а їх вартість доступна. Настільні ігри ходилки радували ще наших мам і бабусь, а в сучасному світі просто знайшли іншу, більш досконалу форму. Настільні ігри бродилки можна умовно розділити на кілька видів:

  • Фентезі – мають цікавий, захоплюючий сюжет з елементами нереальних вигаданих героїв і подій.
  • Історичні – відтворюють якийсь знаменна подія, розповідають про реальних фактах. Вони дуже пізнавальними.
  • Adventure – тут гравець потрапляє в дивний світ захоплюючих подій і подорожей, може подолати різні труднощі і потрапляти в самі непередбачені ситуації.
  • Тематичні настільні ігри ходилки – тут, швидше за все, будуть присутні герої з мультфільмів казок, історій. Більшість таких ігор призначені для дітей. Вони добрі, яскраві і барвисті.

Ринок України пропонує величезну кількість таких забав. Це іграшки з кубиком, з фішками, з величезною кількістю складових, дорогі, бюджетні. Наш інтернет-магазин має тільки кращі зразки таких ігор. Їх різноманітність збільшується з кожним роком і кожен знайде щось для себе.

Як вибрати настільні ігри бродилки

Наш магазин має безліч класних настільних ігор. Але, щоб вони дійсно були корисними, їх слід правильно підібрати:

  • Завжди вибирайте ігри за віком. А також дивіться на те, кому вони призначені: хлопчикам, дівчаткам, молоді.
  • Велика коробка – ще не означає цікава гра. Читайте «склад» іграшки, її наповнення. Воно повинно бути як можна більш розширеним. Так забава буде дійсно захоплюючою.
  • Перш, ніж купити таку іграшку, дізнайтеся інтереси Вашої дитини або компанії, для якої вона потрібна.
  • Перед покупкою тематичних настільних ігор, поцікавтеся героями і головними персонажами такої розваги. Адже від цього може залежати принцип користування і сюжету.

Ціна на такі настільні розваги зазвичай невисока. У нас можна замовити ходилки з доставкою з Києву або будь-яку іншу точку країни. А також дешево придбати різні типи бродилок. Це просто і корисно. Адже настільні ігри для любителів пригод – це спосіб розслабитися, відчути себе мандрівником, отримати незабутні емоції. Причому, це недорого і доступно кожному.