0
Кошик порожній
0
ІГРОВИЙ ФОРУМ
0
Кошик порожній
0

Настільні ігри ходилки, бродилки

Топ продажів
Крагморта від nastolka.com.ua Крагморта
8+ років 2 - 8 чол 40+ хв
Скриня пригод від nastolka.com.ua Скриня пригод
8+ років 1 - 4 чол 15 - 30 хв
Рекомендуємо
Страшні казки від nastolka.com.ua Страшні казки
14+ років 2 - 4 чол 30+ хв
Древній жах: Світ мрій від nastolka.com.ua Древній жах: Світ мрій
14+ років 1 - 8 чол 120+ хв
Топ продажів
Starfinder. Ігрове поле Starfinder. Ігрове поле "Відкритий космос"
16+ років 2 - 5 чол 60+ хв
Топ продажів
Starfinder. Інцидент на станції Авессалом від nastolka.com.ua Starfinder. Інцидент на станції Авессалом
16+ років 2 - 5 чол 60+ хв
Золотий БУМ від nastolka.com.ua Золотий БУМ
6+ років 2 - 4 чол 20+ хв
Новинка
Клани Каледонії від nastolka.com.ua Клани Каледонії
13+ років 1 - 4 чол 30 - 120 хв
Топ продажів
Манчкін від nastolka.com.ua Манчкін
12+ років 3 - 6 чол 30 - 90 хв
Рекомендуємо
Піратські карти від nastolka.com.ua Піратські карти
7+ років 2 - 6 чол 20 - 30 хв
Топ продажів
Древній Жах від nastolka.com.ua Древній Жах
13+ років 1 - 8 чол 120 - 280 хв
Знижка
Зомбіцид: Вульфсбург від nastolka.com.ua Зомбіцид: Вульфсбург
13+ років 1 - 10 чол 60 - 90 хв
Рекомендуємо
Fallout. Настільна гра від nastolka.com.ua Fallout. Настільна гра
13+ років 1 - 4 чол 120 - 180 хв
Рекомендуємо
Таверна Таверна "Червоний Дракон"
18+ років 2 - 4 чол 30 - 60 хв
Новинка
Каркассон 2019 від nastolka.com.ua Каркассон 2019
7+ років 2 - 5 чол 35 - 60 хв
Топ продажів
Манчкін Квест від nastolka.com.ua Манчкін Квест
12+ років 2 - 4 чол 90+ хв
Топ продажів
Descent: Мандри у Темряві (2-е видання) від nastolka.com.ua Descent: Мандри у Темряві (2-е видання)
14+ років 2 - 5 чол 120 - 180 хв
Очистити фільтр
Ціна
Кількість гравців
Рівень складності
Час гри
Вік гравців
Яка гра
Виробник
Тема гри
Популярні серії ігор

Цікаві настільні ігри для любителів пригод

Сучасний світ сповнений екстриму і розваг. Але часто люди забувають про елементарне спілкуванні. Вирішити цю проблему допоможуть настільні ходилки-дії . Це хороший спосіб проводити час з користю для дітей і для дорослих . Такі забави дуже популярні , вони входять в топ найпоширеніших розваг. Настільні ігри дії відомі вже багато років поспіль і є одними з найстаріших на ринку.

Настільні ігри ходилки та їх типи

Є величезна кількість таких іграшок. Асортимент досить широкий, але в більшості випадків вони вельми прикольні, а їх вартість доступна. Настільні ігри ходилки радували ще наших мам і бабусь, а в сучасному світі просто знайшли іншу, більш досконалу форму. Настільні ігри бродилки можна умовно розділити на кілька видів:

  • Фентезі – мають цікавий, захоплюючий сюжет з елементами нереальних вигаданих героїв і подій.
  • Історичні – відтворюють якийсь знаменна подія, розповідають про реальних фактах. Вони дуже пізнавальними.
  • Adventure – тут гравець потрапляє в дивний світ захоплюючих подій і подорожей, може подолати різні труднощі і потрапляти в самі непередбачені ситуації.
  • Тематичні настільні ігри ходилки – тут, швидше за все, будуть присутні герої з мультфільмів казок, історій. Більшість таких ігор призначені для дітей. Вони добрі, яскраві і барвисті.

Ринок України пропонує величезну кількість таких забав. Це іграшки з кубиком, з фішками, з величезною кількістю складових, дорогі, бюджетні. Наш інтернет-магазин має тільки кращі зразки таких ігор. Їх різноманітність збільшується з кожним роком і кожен знайде щось для себе.

Як вибрати настільні ігри бродилки

Наш магазин має безліч класних настільних ігор. Але, щоб вони дійсно були корисними, їх слід правильно підібрати:

  • Завжди вибирайте ігри за віком. А також дивіться на те, кому вони призначені: хлопчикам, дівчаткам, молоді.
  • Велика коробка – ще не означає цікава гра. Читайте «склад» іграшки, її наповнення. Воно повинно бути як можна більш розширеним. Так забава буде дійсно захоплюючою.
  • Перш, ніж купити таку іграшку, дізнайтеся інтереси Вашої дитини або компанії, для якої вона потрібна.
  • Перед покупкою тематичних настільних ігор, поцікавтеся героями і головними персонажами такої розваги. Адже від цього може залежати принцип користування і сюжету.

Ціна на такі настільні розваги зазвичай невисока. У нас можна замовити ходилки з доставкою з Києву або будь-яку іншу точку країни. А також дешево придбати різні типи бродилок. Це просто і корисно. Адже настільні ігри для любителів пригод – це спосіб розслабитися, відчути себе мандрівником, отримати незабутні емоції. Причому, це недорого і доступно кожному.