0
Кошик порожній
0
ІГРОВИЙ ФОРУМ
0
Кошик порожній
0

Настільні ігри ходилки, бродилки

Топ продажів
Runebound. Третя редакція від nastolka.com.ua Runebound. Третя редакція
14+ років 2 - 4 чол 120 - 180 хв
Топ продажів
Крагморта від nastolka.com.ua Крагморта
8+ років 2 - 8 чол 40+ хв
Скриня пригод від nastolka.com.ua Скриня пригод
8+ років 1 - 4 чол 15 - 30 хв
Рекомендуємо
Страшні казки від nastolka.com.ua Страшні казки
14+ років 2 - 4 чол 30+ хв
Топ продажів
Starfinder. Ігрове поле Starfinder. Ігрове поле "Відкритий космос"
16+ років 2 - 5 чол 60+ хв
Древній жах: Світ мрій від nastolka.com.ua Древній жах: Світ мрій
14+ років 1 - 8 чол 120+ хв
Рекомендуємо
Древній Жах: Хребти Божевілля від nastolka.com.ua Древній Жах: Хребти Божевілля
14+ років 1 - 8 чол 120 - 240 хв
Топ продажів
Starfinder. Інцидент на станції Авессалом від nastolka.com.ua Starfinder. Інцидент на станції Авессалом
16+ років 2 - 5 чол 60+ хв
Золотий БУМ від nastolka.com.ua Золотий БУМ
6+ років 2 - 4 чол 20+ хв
Топ продажів
Манчкін від nastolka.com.ua Манчкін
12+ років 3 - 6 чол 30 - 90 хв
Рекомендуємо
Пандемія від nastolka.com.ua Пандемія
10+ років 2 - 4 чол 30 - 60 хв
Знижка
Зомбіцид: Вульфсбург від nastolka.com.ua Зомбіцид: Вульфсбург
13+ років 1 - 10 чол 60 - 90 хв
Топ продажів
Древній Жах від nastolka.com.ua Древній Жах
13+ років 1 - 8 чол 120 - 280 хв
Рекомендуємо
Таверна Таверна "Червоний Дракон"
18+ років 2 - 4 чол 30 - 60 хв
Рекомендуємо
Fallout. Настільна гра від nastolka.com.ua Fallout. Настільна гра
13+ років 1 - 4 чол 120 - 180 хв
Топ продажів
Жах Аркхему. Третя редакція від nastolka.com.ua Жах Аркхему. Третя редакція
14+ років 1 - 6 чол 120 - 180 хв
Знижка
Септікон від nastolka.com.ua Септікон
10+ років 2 - 2 чол 30 - 30 хв
Очистити фільтр
Ціна
Кількість гравців
Рівень складності
Час гри
Вік гравців
Яка гра
Виробник
Тема гри
Популярні серії ігор

Цікаві настільні ігри для любителів пригод

Сучасний світ сповнений екстриму і розваг. Але часто люди забувають про елементарне спілкуванні. Вирішити цю проблему допоможуть настільні ходилки-дії . Це хороший спосіб проводити час з користю для дітей і для дорослих . Такі забави дуже популярні , вони входять в топ найпоширеніших розваг. Настільні ігри дії відомі вже багато років поспіль і є одними з найстаріших на ринку.

Настільні ігри ходилки та їх типи

Є величезна кількість таких іграшок. Асортимент досить широкий, але в більшості випадків вони вельми прикольні, а їх вартість доступна. Настільні ігри ходилки радували ще наших мам і бабусь, а в сучасному світі просто знайшли іншу, більш досконалу форму. Настільні ігри бродилки можна умовно розділити на кілька видів:

  • Фентезі – мають цікавий, захоплюючий сюжет з елементами нереальних вигаданих героїв і подій.
  • Історичні – відтворюють якийсь знаменна подія, розповідають про реальних фактах. Вони дуже пізнавальними.
  • Adventure – тут гравець потрапляє в дивний світ захоплюючих подій і подорожей, може подолати різні труднощі і потрапляти в самі непередбачені ситуації.
  • Тематичні настільні ігри ходилки – тут, швидше за все, будуть присутні герої з мультфільмів казок, історій. Більшість таких ігор призначені для дітей. Вони добрі, яскраві і барвисті.

Ринок України пропонує величезну кількість таких забав. Це іграшки з кубиком, з фішками, з величезною кількістю складових, дорогі, бюджетні. Наш інтернет-магазин має тільки кращі зразки таких ігор. Їх різноманітність збільшується з кожним роком і кожен знайде щось для себе.

Як вибрати настільні ігри бродилки

Наш магазин має безліч класних настільних ігор. Але, щоб вони дійсно були корисними, їх слід правильно підібрати:

  • Завжди вибирайте ігри за віком. А також дивіться на те, кому вони призначені: хлопчикам, дівчаткам, молоді.
  • Велика коробка – ще не означає цікава гра. Читайте «склад» іграшки, її наповнення. Воно повинно бути як можна більш розширеним. Так забава буде дійсно захоплюючою.
  • Перш, ніж купити таку іграшку, дізнайтеся інтереси Вашої дитини або компанії, для якої вона потрібна.
  • Перед покупкою тематичних настільних ігор, поцікавтеся героями і головними персонажами такої розваги. Адже від цього може залежати принцип користування і сюжету.

Ціна на такі настільні розваги зазвичай невисока. У нас можна замовити ходилки з доставкою з Києву або будь-яку іншу точку країни. А також дешево придбати різні типи бродилок. Це просто і корисно. Адже настільні ігри для любителів пригод – це спосіб розслабитися, відчути себе мандрівником, отримати незабутні емоції. Причому, це недорого і доступно кожному.