0
Кошик порожній
0
ІГРОВИЙ ФОРУМ
0
Кошик порожній
0

Настільні ігри для всієї родини

Свято у Кінгспорті від nastolka.com.ua Свято у Кінгспорті
13+ років 3 - 5 чол 60 - 90 хв
Топ продажів
Alias Junior від nastolka.com.ua Alias Junior
5+ років 4 - 12 чол 30 - 45 хв
Топ продажів
Алиас сімейний (укр..) від nastolka.com.ua Алиас сімейний (укр..)
7+ років 3 - 8 чол 45 - 60 хв
Топ продажів
Зодчі від nastolka.com.ua Зодчі
8+ років 2 - 4 чол 30 - 45 хв
Топ продажів
Гра Свинтус 3D від nastolka.com.ua Гра Свинтус 3D
6+ років 2 - 6 чол 15+ хв
Рекомендуємо
Свинтус Deluxe від nastolka.com.ua Свинтус Deluxe
5+ років 2 - 10 чол 30+ хв
Рекомендуємо
Каркассон. Мисливці та Збирачі від nastolka.com.ua Каркассон. Мисливці та Збирачі
8+ років 2 - 5 чол 15 - 30 хв
Рекомендуємо
Так, Темний Володарю! від nastolka.com.ua Так, Темний Володарю!
12+ років 4 - 9 чол 30+ хв
Новинка
Алмазята від nastolka.com.ua Алмазята
5+ років 2 - 6 чол 5+ хв
Топ продажів
Каркассон. Амазонка від nastolka.com.ua Каркассон. Амазонка
7+ років 2 - 5 чол 30 - 45 хв
Топ продажів
Свинтус від nastolka.com.ua Свинтус
5+ років 2 - 10 чол 15 - 20 хв
Топ продажів
Маленький світ / Small World від nastolka.com.ua Маленький світ / Small World
8+ років 1 - 5 чол 40 - 80 хв
Топ продажів
Соображарій Два!! від nastolka.com.ua Соображарій Два!!
7+ років 2 - 10 чол 10 - 20 хв
Комплект гра Thinkers 12+ від nastolka.com.ua Комплект гра Thinkers 12+
13+ років 2 - 8 чол 30+ хв
Топ продажів
Кулінаріум від nastolka.com.ua Кулінаріум
10+ років 2 - 6 чол 40 - 90 хв
Топ продажів
Еволюція від nastolka.com.ua Еволюція
12+ років 2 - 4 чол 30 - 60 хв
Новинка
Льотчик Луї від nastolka.com.ua Льотчик Луї
4+ років 2 - 4 чол 5 - 15 хв
Рекомендуємо
Баусак від nastolka.com.ua Баусак
8+ років 2 - 6 чол 10 - 60 хв
Очистити фільтр
Ціна
Кількість гравців
Рівень складності
Час гри
Вік гравців
Яка гра
Виробник
Тема гри
Популярні серії ігор

Пограємо всією сім'єю в настільні ігри

Проведення дозвілля в колі сім'ї - це незабутній час для всіх, незалежно від віку і статусу. Домашній затишок і спілкування з рідними залишають добрі і яскраві спогади. Щоб час пройшов захоплююче для всіх членів сім'ї, вибирайте розважальні сімейні настільні ігри, які сподобаються і дітям, і дорослим.

Приклади популярних настільних ігор, які допоможуть розвинути логіку і пам'ять:

  •      Монополія.
  •      Квиток на поїзд.
  •      Шахи.
  •      Шашки.
  •      7 Wonders.
  •      Каркассон. Амазонка

І це далеко не весь список!

На що звернути увагу при виборі сімейних настільних ігор?

Серед великого асортименту настільних ігор для всієї сім'ї, головне вибрати найбільш цікаву для всіх учасників – від найменших до старших. Велика частина варіантів дозвілля передбачає поділ на команди. Почуття суперництва і азарт будуть тільки підігрівати інтерес!

Для початку ознайомтеся з вибором, після чого виберіть тематику. У продажу існує безліч рішень для сімейного відпочинку, тому пошук гри може зайняти деякий час. Визначтеся з кількістю гравців, жанром і в якому місці збираєтеся грати.

До найбільш поширених жанрів сімейних настільних ігор відносять наступні:

  • Веселі.
  • Творчі.
  • Логічні.
  • Стратегічні.
  • настільні Економічні ігри.
  • Головоломки.
  • Карткові.

Правильно підібрані ігри для будинку не будуть набридати навіть через кілька місяців. З повним асортиментом ви можете ознайомитися на цій сторінці, відкривши налаштування фільтру зліва.

При виборі акцентуйте увагу на інтересах дітей. Наприклад, якщо малюк любить каверзні задачки й воліє інтелектуальні домашні ігри, варто звернути увагу на «Концепт», «Знахідка для шпигуна» і «Аліас». Забави розраховані для великої кількості учасників і будуть цікаві для всієї родини.

Вибираючи настільні сімейні ігри, також враховуйте складність розваги. Адже розвага для сім'ї передбачає, що всі учасники зрозуміють її і зможуть прийняти правила. Якщо вона не підійде самим маленьким, можна просто зіпсувати вечір, так як у них не вийде грати з усіма. Тому необхідно відразу прочитати правила. Дивіться вказаний на коробці мінімальний вік гравців, щоб мати уявлення про складності.

Важливо звернути увагу на якість виробу. Якісні настільні ігри з продуманим дизайном і приємними на дотик елементами дарують яскраві враження і доставляють велике задоволення. Граючи з акуратно вирубаними жетонами і деталями з щільного картону, навряд чи в учасників з'явиться бажання кинути забаву. Кращі розважальні ігри стають світовими хітами на довгі роки.

При виборі можна запитати поради у знайомих або почитати відгуки в інтернеті. Вартість відіграє важливу роль, адже чим якісніше виріб, тим воно коштує дорожче. Ціна великих настільних ігор для свята буде значно вище, ніж для кількох людей.

Як купити сімейні ігри?

Якщо вам цікаво, які є недорогі сімейні настільні ігри для батьків і дітвори в нашому магазині, просто ознайомтеся з каталогом. У фільтрі відзначайте бажані характеристики. Таким чином, ви зможете ознайомитися з найкращими іграми, які допоможуть вашій родині приємно і весело провести дозвілля.

Щоб замовити з доставкою розвиваючі забави, достатньо заповнити спеціальну форму через інтернет або зателефонувати за вказаним номером телефону. Купуйте вже сьогодні веселі настолкі в нашому інтернет-магазин і порадуйте свою дитину. Доставку здійснюємо по Києву і всієї Україні.

Сімейні ігри – відмінний привід посміятися і стати ближче один одному!